Udaranje autom
Foto: Alo/Printscreen

Od siline udara, ona je odletela prema obližnjem zidu u koji je jako udarila i srušila se. 

Ne zna se kako, korisnici mreža kažu "čudom", žena je preživela i čak se i sama podigla. 

Pojedini članovi mreže "X", koji kažu da su lekari, pretpostavljaju da će posledice ovako teške nesreće ona tek da oseti, te da je velika verovatnoća da je bez svesti ostala nešto kasnije. 

 

Pored ovih, na mrežama pljušte komentari u kojima se korisnici preispituju koja je kazna dovoljna za vozača, ali i koliku odštetu bi ova žena trebalo da traži. 

Šta vi mislite? 

"Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vreme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N. Ć. (21) iz Podgorice. O događaju je obavešten državni tužilac koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela. Službenici policije će nastaviti sa aktivnostima u cilju potpunog rasvetljavanja ovog događaja", naveli su iz Uprave policije.

On je pronađen i priveden u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Podgorica gde su od njega prikupljena obaveštenja u svojstvu građanina.

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading