Rođendanska torta
Foto: Alo/Foto: RINA

- Dragan je poljoprivrednik, ponosno ističe da je čovek seljak. Bavi se uzgojem domaćih životinja. Dominiraju svinje čije meso i prerađuje tako da kod njega na imanju možete uživati u mirisima i ukusima domaće hrane, tu se ne zna šta je od čega ukusnije, jer taj čovek sve radi s ljubavlju, on uživa u tome i uspeh je zagarantovan. Zato smo odlučili da ga iznenadimo tortom u obliku praseta - rekao je za RINU Draganov prijatelj.

Torta u obliku praseta bila je pravo iznenađenje za njegov rođendan ali je s obzirom na posao koji radi sasvim opravdana. Međutim, natpis uz tortu „potrefilo se“ ima posebno tumačenje.

- Dragan ima uzrečicu potrefilo se i to možete videti kod njega na fejsbuk profilu svaki put kada postavi neku objavu u kojoj promoviše svoje suhomesnate proizvode. Ta njegova uzrečica je toliko česta da smo i mi njegovi prijatelji i pratioci na društvenim mrežama počeli da je izgovaramo i da ga pominjemo kada nam praseće pečenje uspe kao i njemu - poručili su njegovi prijatelji.

Dragan u svom kraju važi za jednog uglednog domaćina. Koliko ga ljudi vole i poštuju dokaz je nekoliko desetina gostiju na proslavi rođendana i više stotina čestitki.

Neobičnu, ali svakako prelepu tortu za Dragana pripremila je Jasna Stojadinović iz Kloke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading