Dragan skupio novac
Foto: Printscreen/printscreen/budi human

"Dragi prijatelji, dragi humani ljudi, armijo spasa! Želim svima od srca da se zahvalim u Draganovo i moje ime, za sve što ste učinili za našu porodicu", napisala je Irina.

 

Dragan skupio novac

printscreen/budi human

 

Kako je navela, ova porodica uspela je da sakupi dovoljno novca na račun, i  Dragan je podvrgnut transplataciji koja je na kraju uspešno završena.

On je imao krajnji stadijum bolesti bubrega i jedina šansa za njegovo izlečenje i normalan život bila je transplatacija bubrega.

Kako nije imao dovoljno novca za transplantaciju, teška finansijska situacija naterala ga je i da svoj auto stavi na licitaciju.

BONUS VIDEO

Prvi simtomi bolesti pojavili su se 2018. godine u vidu učestalog noćnog mokrenja, povišenih laboratorijskih vrednosti uree i kreatinina u krvi, hipertenzije i anemije, kada je hospitalizovan zbog biopsije bubrega. Tada mu je dijagnostikovana hronična bubrežna insuficijencija.

Dve godine je uspevao da održi bolest pod kontrolom, a od juna 2020. godine uključen je u hronični program lečenja terminalnog stadijuma hronične bubrežne insuficijencije, ponavljanim redovnim hemodijalizama.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading