Boris
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

"Velike nevolje malog Borisa" je dokumentarna emisija čuvenog Dragana Radulovića koja se pamti celog života. U njoj je voljeni dečiji pisac razgovarao sa devetogodišnjakom iz Doma za nezbrinutu djecu Bijela. Mali Boris je svojom životnom pričom uspio je da osvoji gledaoce dečijom iskrenošću i spontanošću, kao i preranom zrelošću koju imaju samo deca koja su odrastala bez roditelja.

Snimak njegovog i Draganovog razgovora, tako neposredan, nežan i očinski, i dan danas se čuva i deli uz iste snažne emocije kao kada je snimljen pre više od 35 godina.

Na video su samo njih dvojica, razgovaraju o životu bez roditelja. I u jednom trenutku Dragan kaže malom Borisu ako želi da poruči nešto mami, da razgovaraju, kao da je tu:

 

@bodatajson8888

“Velike nevolje,malog Borisa”,je prica Dragana Radulovica od prije 30,i vise godina o djecaku Borisu kojeg je majka ostavila u Dom u Bijeloj i koji joj se obraca.Priča koja tad nikoga nije ostavljala ravnodusnim.I dan danas se pitam sto se desilo s njim.Sad je vec odrastao covjek ♬ original sound - 🔥 Boda Tajson 🔥

 

- Zdravo mama, ovako. Ja ću samo da se upoznam. Mama, je l' ti mene znaš? Ona kaže: "Ne znam". E, onda dođi, da ti ja nešto ispričam. Ti se mama ne sećaš da si mene rodila. Ti si mene ostavila. Ja sam tebe puno voleo, plakao sam za tobom. Suze su mi ovolike bile. Volim i tebe. Volim te mama, ali dođi da se upoznamo. Da me vidiš, da me proceniš. Da sam ja tvoj sin. Dođi lepo. Nemoj da te bude sramota. Objasni se i objasni mi sve, pa će sve biti lepo i odlično - priča mali Boris, bez suza, bez ljutnje, bez prezira.

- A hoćeš li se javiti tati - pita ga Dragan.

- Tati? Zvao bih ga telefonom prvo. Zvrrr. Zdravo tata. O zdravo sine. Šta radiš. Evo tata snimam se. A zašto se snimaš. Eto tako pričam kakav mi je život. Tu je Dragan, snima me, tu su ljudi. Snimaju me kako sam život proveo - priča Boris.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (2)

Loading
ZRENJANINAC

10.01.2024 13:56

Sad malo istrazivanja gde je , danas taj čovek -- po mojoj proceni ima oko 45 godina ...