Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Prošle noći, tačno u ponoć, momak koji radi u MUP-u kao vatrogasac odlučio je da napravi nezaboravan trenutak i zaprosi svoju devojku na Avali.

Avala, sa svojim prelepim pogledom i posebnom atmosferom, pružila je savršeno okruženje za ovaj poseban čin ljubavi.

Kako se vidi na snimku koji je objavila instragram stranica moj_beo_grad_, mladi vatrogasac je uz pomoć svojih kolega koji su okolo njih držali baklje i ispaljivali vatromet, kleknuo na kolena i zaprosio svoju devojku koja je pristala da se uda za njega.

Međutim, da su ljudi puni zavisti, pakosti i ljubomore pokazuju i neki od komentara na ovoj objavi: "Seljana", "Glupost", "Budala", "Američki, nema šta...". Sramne komentare ostavili su korisnici Instagrama koji očigledno ni u vreme praznika ne mogu da budu pozitivni i požele sreću budućim mladencima.

Printscreen

Printscreen

 

Na njihovu veliku žalost, većina komentara na ovom snimku bila je veoma pozitivna, puna lepih želja i radosti povodom ovog lepog događaja.

"Brat će lako da zapamti datum", "Gledaj ove majmunčine što im smeta vatromet. Burazeru, ja bi svakom dao 100 vatrometa kad zaprosi devojku!", "Gospodski", "Dušmani kunu, brat ispao šmeker, pola stranice moj beograd na aparatima! Neka je sa srećom!", bili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading