Banovo Brdo
Foto: Alo/Promo

 Svako od nas želi da kada se vrati kući nakon dinamičnog i stresnog radnog dana, zakorači u svoj dom gde, sve brige i stresovi nestaju, a uživanje i odmor može da počne.

Investitor poseduje građevinsku dozvolu, a radovi se približavaju “koti 0”. Prva faza izgradnje obuhvatiće izgradnju 119 stanova, 224 parking mesta, stanarske ostave, privatne baste, ulazne holove sa recepcijom i obezbeđenjem.

Naselje je osmišljeno kao spoj moderne arhitekture sa očaravajućim prirodnim okruženjem, stvarajući tako jedinstvenu ravnotežu između udobnosti i luksuza u novom stambeno poslovnom objektu “Banovo Brdo Residences”.

Ceo kompleks je pažljivo projektovan kako bi obezbedio udobnost i privatnost stanarima. Velike razdaljine između zgrada, od 22 do 52 metra, osiguravaju dovoljno svetla i privatnosti za svaki stan.

Središnji deo kompleksa karakteriše zelena promenada koja nudi raznovrsne mogućnosti za rekreaciju i opuštanje. Šetališta, biciklističke staze, teretana, bazen, SPA centar, igrališta za decu, prodavnice, kafići i restorani - sve je tu, stvarajući pravu malu zajednicu unutar grada.

Celo naselje je zamišljeno kao grad u gradu sa svom dostupnom infrastrukturom. U blizini su škole i vrtići, kao i “Ada Ciganlija”, teniski tereni “Baseline”, tržni centar “Ada Mall”, bazeni i park “Košutnjak”. Po obodima ove zelene promenade nalaziće se: prodavnice, kafići, restorani, apoteke, kulturni sadržaji koji će dati poseban ambijent celom naselju.

Stanovi su dizajnirani sa posebnom pažnjom na udobnost i funkcionalnost. Različite veličine stanova, od studija od 30 m2, pa do penthausa od 240 m2, dvostrano su orijentisani, što omogućava da se mogu prilagoditi željama i potrebama korisnika, u zavisnosti od njihovih potreba.

“Banovo Brdo Residences” nije samo stambeni kompleks; to je zajednica gde se stvaraju trajne uspomene sa porodicom i prijateljima. Ne propustite priliku da postanete deo ove jedinstvene zajednice. Kontaktirajte nas danas i rezervišite svoj kutak u naselju gde luksuz, udobnost i zelenilo postaju stvarnost. Više informacija možete pronaći na našem sajtu: banovobrdoresidences.rs.

 

Banovo Brdo Residences u brojkama

119 elegantno dizajniranih stanova

224 parking mesta

Stanarske ostave

Privatne bašte

Ulazni holovi sa recepcijom i obezbeđenjem

Unikatna arhitektura

Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja

23.000 m2 zelenih površina

Razmak između zgrada od 22m – 52m2 lokala

Šetalište i biciklistička staza na slobodnim zelenim površinama unutar naselja

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading