NI ZLATIBOR, NI KOPAONIK Srbi pohrlili na ovu planinu za praznike, traži se krevet više, a ovo su cene
Foto: Alo/RINA

Sitno se odbrojava do novogodišnjih i Božićnih praznika, a sudeći prema rezervisanosti smeštajnih kapaciteta veliki broj naših građana svoj odmor provešće na Tari. Za ovu planinu već mesec dana unazad vlada veliko interesovanje i već sada se traži krevet više.

"Prema zvaničnim podacima hotelijera, restoratera i izdavaoca privatnog smeštaja, popunjenost smeštajnih kapaciteta za vreme novogodišnjih praznika prelazi 95 procenata. Cena privatnog smeštaja varira u odnosu na vrstu smeštajne jedinice i lokacije na kojoj se nalazi. Dnevni najam apartmana na Tari za praznike iznosi 100 evra dok je za iznajmljivanje luksuznijeg smeštaja potrebno izdvojiti oko 320 evra. Cena po Novoj godini u privatnom smeštaju je od 50 do 100 evra", rekao je za RINU Siniša Spasojević iz TO Tara - Drina.

Hoteli Vojne ustanove "Tara" beleže maksimalnu popunjenost. Cena hotelskog smeštaja u hotelu "Omorika" koja uključuje usluge polupansiona uz mogućnost korišćenja bazena, saune i teretane varira od 6000 do 10.800 dinara. Cena je izražena po osobi na dnevnom nivou. U najavi je otvaranje sadržaja za najmlađe, dečje sobe koja se nalazi u sklopu hotela i ski škole koja će biti na raspolaganju turistima.

"U ostalim hotelima cena na bazi usluge noćenja sa doručkom varira od 2800 do 6000 dinara. Vrhunska energija, kvalitetan muzički program i odlična gastronomska ponuda su garant nezaboravnog početka nove godine u hotelskim restoranima. Za konzumaciju novogodišnjeg menija potrebno je izdvojiti od 2900 dinara koliko do 9000 u zavisnosti od hotela", dodaje Spasojević.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading