Svetlana se vratila u Topolu
Foto: Alo/Foto: RINA

- Pre 50 godina sam završila školu i otišla iz Topole, vratila sam se pre pet godina i poslednjih mesec dana sam na funkciji upravnika zgrade Princa Tomislava Karađorđevića 15. Obišla sam celu Evropu ali Topola je najlepša“, kaže za RINU Svetlana Nikolić Petrović upravnica.

Iako je na mestu upravnika svega mesec dana ova hrabra žena se odmah uhvatila u koštac sa svim problemima koje je tu i zatekla a sreća i zadovoljstvo stanara su joj na prvom mestu.

- Mi smo kao velika porodica, dišemo jednom dušom, dovoljno je da jedno predloži i svi smo tu da priskočimo u pomoć, zajednički smo odradili ovu dekoraciju, svako je na svoj način dao doprinos. Najmlađi su naša radost iako ih je samo četvoro u zgradi trudimo se da na svaki način ulepšamo njihovo detinjstvo. Pošto su troje dece stariji, a samo je Đorđe mali mi smo odlučili da za njega kupimo poklon paketić“, kaže upravnica.

S obzirom da je zgrada starije gradnje krov na njoj je počeo da prokišnjava a upravnica je već počela taj problem da rešava.

- Imamo problem sa krovom ali i to završavamo kao i sve ostalo po prioritetima. 22. decembra imamo godišnju skupštinu i tad će biti predstavljen program rada i aktivnosti za sledeću godinu. Ja sam došla poslednja ovde ali sve ih volim, poštujem i nadam se da ćemo se družiti bar još 20 godina“, naglašava Svetlana i dodaje da joj je želja da svi slede njihov primer, da se vole, poštuju i druže.

Reči hvale za novu upravnicu imaju svi stanari, i podržavaju je u svim aktivnostima.

- Svi smo složni, lepo sarađujemo, pohvale za novu upravnicu, priredila je divno iznenađenje za najmlađeg stanara. Nažalost malo dece imamo, samo je Đorđe mali i krasi ovu zgradu, unosi veliku radost i svi smo se složili da mu priredimo iznenađenje“, kaže Milena Maksimović Ranđelović.

Dok su dekorisali zgradu stanari su se zasladili ukusnim fokačama koje je njihova komšinica Jelena pripremila a poklon za malenog Đorđa ostao je pod jelkom do praznika.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading