UČENJE SE ISPLATI -OVA DECA DANAS PRIMAJU PRIZNANJA U PALATI SRBIJA Prvi put posebne nagrade države za osnovce
Alo

U Ministarstvu prosvete precizirali su da će nagrađeni biti učenici koji su u protekloj školskoj 2022/23. godini pohađali osmi razred osnovne škole i koji su se plasirali među 70 odsto najuspešnijih učesnika na najmanje dva republička ili međunarodna nadmetanja. Rangira se uspeh na nadmetanjima koja su propisana zvaničnim kalendarom takmičenja i smotri učenika osnovnih škola, ali se ne računaju takmičenja iz oblasti umetnosti i sporta.

Posebne nagrade najuspešnijim osnovcima takmičarima će dodeliti Jelena Begović, ministarka nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, Mihailo Jovanović, ministar informisanja i telekomunikacija i Milan Pašić, pomoćnik ministra prosvete za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje. Osim toga, sutra će u Palati Srbija javnosti biti predstavljena posebna platforma pod nazivom „Takmičari generacije”, koja je namenjena promociji i nagrađivanju najboljih učenika – takmičara generacije, kako su za naš list najavili nadležni u prosvetnom vrhu.

BONUS VIDEO: 

 

@alo_portal Vučić dočekan gromoglasnim aplauzom na predizbornom skupu liste "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" u Novom Pazaru! 🇷🇸 #alo #alodnevnenovine #predsedniksrbije #aleksandarvucic #srbijanesmedastane #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading