ZARA BOJKOT
Foto: Alo/Printscreen

Među prvima u Srbiji bojkotu "Zare" se pridružila Fatima Fetahović iz Tutina, koja je, kako sama kaže, do juče volela ove proizvode i rado ih kupovala, ne znajući da bi mogli da podržavaju ubijanje dece. 

ZARA BOJKOT

Printscreen

 

- Želim da podelim bojkot Zare. Šokirana sam kao i ceo svet. Želim javno da ih bojkotujem. Snimala sam dva snimka za TikTok i oba su mi obrisali. Isekla sam i blejzer koji je bio moj omiljeni odevni predmet. Ostale su mi još jedne pantalone. U moju kuću Zara više neće da uđe. Zara je ta koja podržava ubijanje nevine dece i nevinog naroda, naše braće i sestara u Palestini. Svi koji podržavaju ubijanje, bojkotovaćemo ih. Ako ne možemo da odemo u Palestinu da se borimo sa našom braćom ili na bilo na koji način da pomognemo, možemo na ovaj način" - rekla je Fatima u svom snimku. 

Podsetimo, ovaj mondna marka nedavno je izbacila novu kolekciju, za koju su reklame snimljene u studiju koji imitira ruševine, a manekeni u rukama nose lutke zavijene u čaršave, kako se uvijaju preminuli muslimani. Scene iz reklama su urađene po uzoru na snimke iz Palestine, na kojima preživeli nose tela preminulih prijatelja, rođaka i dece. 

ZARA BOJKOT

Scena iz reklame i majka koja grli svoje preminulo dete u Palestini, Printscreen

 

Zato Fatima na snimku seče i cepa odevne predmete koje je nekada rado nosila. Kako je dodala poziva i na bojkot drugih brendova koje podržavaju cioniste. 

- Puno je stvari koje ja lično ne unosim više u kuću zbog podrške Izraelu. Bez svega toga možemo, moći ćemo i bez Zare. Zaro, došao je tvoj kraj. Zato molim sve vas, bili vi muslimani, Srbi, Hrvati, katolici, da podržimo ovaj bojkot. Da svi snimamo, označimo Zaru i postavljamo na mreže - rekla je ona. 

Na kraju snimka ona se pita "Šta su kriva deca?". 

BONUS VIDEO: 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading