Tomislav Momirović u Loznici
Foto: Alo/Foto Ministarstvo trgovine

- Za mene su posebno važne domaće kompanije kao što je kompanija „Nelly”, koja vodi računa o standardima i sirovinama, a posebno o radnicima. Ova kompanija konditorskih proizvoda pokriva impresivan broj tržišta i svoje proizvode izvozi u zemlje EU, ali i u Rusiju, Veliku Britaniju, kao i u zemlje arapskog sveta. Uveren sam da su veliki uspesi tek pred ovom kompanijom koja aktivno radi na širenju tržišta", rekao je Momirović i dodao da Vlade Republike Srbije ostaje posvećena stvaranju uslova koji će omogućiti dalji rast i razvoj domaćih porodičnih kompanija, jer one direktno doprinose opštem napretku naše zemlje.

Ministar Momirović je naglasio da svedočimo velikim promenama koje su se dogodile u Loznici i dodao da je ovaj grad u jednom trenutku doživeo ekonomsku devastaciju i da je delovalo da pred njim nije svetla budućnost.

- Na sreću građana Loznice, saradnjom lokalne samouprave i Vlade Republike Srbije dovedene su nove fabrike, izgrađeni su auto-putevi i na taj način se uspelo u nameri da se ožive Mačva i Podrinje - istakao je Momirović.

Tomislav Momirović u Loznici

Foto Ministarstvo trgovine

 

- Decenije smo potrošili u ekonomskoj stagnaciji i zato moramo da nastavimo sa ekonomskim rastom. Sa ozbiljnim liderom kao što je Aleksandar Vučić, koji ima snage i hrabrosti da zemlju vodi napred, i uz ozbiljne privrednike i radnike, za enomomski napredak Srbije nema granica - zaključio je ministar Momirović.

BONUS VIDEO 

@alo_portal “ZAKUVAVANJE” SA SLAVICOM ĐUKIĆ DEJANOVIĆ Jedan od intimnih zahteva naših muškaraca kada se odluče za brak je da žena zna da kuva! Celu emisiju možete pogledati na našem YT kanalu! Posebno hvala šminkeru Nedeljku Tišanoviću @Nency Star #alo #alonovine #alodnevnenovine #zakuvavanje #slavicadjukicdejanovic #fypシ゚viral #fypシ #foryoupage ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading