NEMAC DOŠAO DA PROBA "NAJBOLJE ĆEVAPČIĆE NA BALKANU" Iznenadio se cenama u Srbiji, nije mogao da veruje
Foto: Shutterstock

- Uvek sam želeo da odem tamo, trebalo bi da je mesto prilično staro, a hteo sam da ga posetim i zbog gostoprimstva, a posebno zbog dobre hrane - rekao je on i naglasio da bi tamo trebalo da budu "najbolji ćevapčići na Balkanu".

- Iznajmljivanje automobila u Srbiji je baš jeftino. Mislim da nam treba četiri sata do Novog Pazara, autobusom oko šest, tako da sam odlučio da vozim - rekao je on.

Kada je stigao napomenuo je da mu je put bio naporan jer je vozio i Ibarskom magistralom za koju je čuo da je opasna zbog krivina.

U video snimku je potom govorio o istoriji Novog Pazara, a onda je seo da proba "najbolje ćevapčiće na Balkanu".

- Ćevapi su bili dobri, ali ne bih se zakleo da su najbolji koje sam ikada pojeo - rekao je on.

I u drugom restoranu je takođe jeo ćevape, hteo je da ih uporedi i misli da su ovi drugi bolji jer su kako kaže mnogo mekši. Probao je i kiselo mleko uz ćevape.

Jeo je i mantije,kao i pitu sa sirom, a rekao je da ga ukus podseća na "dobri stari burek".

Bio je posebno impresioniran gostoprimstvom i toplinom lokalnog stanovništva. Nahvalio je lokalnu kuhinju, i naglasio važnost razumevanja različitih kultura.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal "ZAKUVAVANJE" SA SLAVICOM ĐUKIĆ DEJANOVIĆ: Mladići vole da kuvaju, to su mamini sinovi Posebno se zahvaljujemo šminkeru Nedeljku Tišanoviću @Nency Star #alodnevnenovine #alo #aloonline #slavicadjukicdejanovic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading