SVE VREME BRILJIRAO, PA DOŽIVEO PORAZ ZBOG GLUPOSTI Takmičar Potere ispao iz kviza, Memedović ovako reagovao
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Potera je kviz koji je za kratko vreme pobrao simpatije gledalaca kraj malih ekrana, a svaka epizoda je uzbudljivija od prethodne.

Kroz ovaj kviz je prošlo mnogo sjajnih takmičara, ali mnogi od njih, nažalost, jednostavno nisu imali sreće. Jedan od njih je i Darko koji se takmičio u aprilu prošle godine.

Darko je nastupio drugi po redu i on je u igri brzih pitanja osvojio 60.000 dinara, nakon čega je prihvatio veću ponudu tragačice Milice Jokanović od 500.000 dinara. Kako je rekao, to je bila želja njegovog pokojnog oca i došao je da pokaže da on to može.

Bio briljantan celo vreme i sa lakoćom odgovarao na sva pitanja sve do poslednjeg, koje ga je i koštalo daljeg učešća u kvizu. Pao je zbog brzopletosti, a ne neznanja.

Njegovo poslednje pitanje je glasilo: "Koja od ovih država nije učestvovala ni u Prvom ni u Drugom svetskom ratu?", a Darko je obeležio odgovor "Danska" i odreagovao momentalno.

- Jao, dugme. Hteo sam da pritisnem Španija, a pritisnuo sam Danska - ispravio se i pre nego što je muzika označila kraj vremena za odgovaranje.

"Šta sada da radimo? Što kažu u šahu taknuto-maknuto", rekao je Memedović na kraju.

Tragačica Milica je obeležila tačan odgovor - Španija, a Darko je nažalost ostao bez pola miliona i ispao iz daljeg takmičenja.

"Šta da vam kažem, video sam da ste požurili i da ste odmah rekli 'jao'. To se nikada nije desilo do sada. Pamtićemo vas", rekao mu je Memedović vidno iznenađen ovakvim potezom, a i Milica je bila prilično iznenađena.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading