Banka Inteza dobitni nagrade
Foto: Promo/Promo

Priznanje je ukazano na osnovu niza programa i projekata koje Banca Intesa sprovodi sa ciljem unapređenja dobrobiti zaposlenih i njihovih porodica, uključujući fleksibilno radno vreme, paket zdravstvenih benefita, podršku roditeljima tek rođenih beba, kao i brojne inicijative posvećene zdravim navikama, te fizičkom, psihološkom i emocionalnom blagostanju zaposlenih. Pored toga, banka za decu zaposlenih obezbeđuje stipendijske programe, mogućnost školovanja u inostranstvu, kao i besplatno pohađanje sportskih kampova i naprednih kurseva.

Banka Inteza dobitni nagrade

Promo

 

„U vremenu u kome spremnost kompanije da omogući zaposlenima što veći balans između poslovnih i porodičnih obaveza presudno utiče na njenu sposobnost da privuče i zadrži kvalitetan kadar, ovo priznanje za nas ima poseban značaj. Prepoznajući važnost povezivanja rada i roditeljstva, gradimo korporativnu kulturu koja podržava porodicu, otvorena je za potrebe zaposlenih i pruža im mogućnost da uspostave zdravu i održivu ravnotežu između profesionalnog i porodičnog života kao osnovnog preduslova poslovnog uspeha i lične ispunjenosti i sreće“, izjavila je na svečanoj dodeli nagrada Ivana Todorović, direktorka Sektora za ljudske resurse i organizaciju Banca Intesa.

Za nagradu „Prijatelj porodice 2023“ prijavile su se 24 kompanije – 11 velikih preduzeća, 11 malih i srednjih, kao i dva javna preduzeća. Javno glasanje trajalo je od 19. jula do 15. avgusta na zvaničnom sajtu projekta, dok je o pobednicima odlučivao stručni žiri, javnost, kao i zaposleni u kompanijama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading