Trener čisti sneg
Foto: Printscreen/Facebook Oglasna tabla Užice

Sneg koji pada u Srbiji odsekao je pojedina mesta od ostatka države, a vanredna situacija proglašena je u Novoj Varoši, Vranjskoj Banji i Sjenici. Na pojedinim putevima ima i do 10 centimetara snega, a spasioci su iz zavejanog autobusa na putnom pravcu Vranje – Kriva Feja, kod Sokolovca, evakuisali građane.

Ipak, velike količine snega nisu sprečile proslavljenog atletskog trenera Slavka Kuzmanovića iz Užica da obezbedi stazu za trening. Drušvenim mrežama proširio se snimak čoveka koji čisti stazu lopatom dok sneg veje.

Trener čisti sneg

Facebook Oglasna tabla Užice

 

- Zatekli smo jutros proslavljenog atletskog trenera Slavka Kuzmanovića iz Užica kako vredno čisti po mećavi atletsku stazu svojim atletičarima da bi uspeli da urade trening zbog nevremena. Slavko je poslednje četiri decenije napravio mnoge velike atletske šampione na čelu sa Oliverom Jevtić, ali i danas u poznim godinama sa istim elanom i žarom radi sa decom na dobrobit užičke atletike i sporta. Malo je danas ovako požrtvovanih, stručnih i skromnih trenera. Svaka čast! - piše u objavi na Fejsbuk stranici Oglasna tabla Užice.

Njegov gest očigledno je sa pravom raznežio sve Užičane, ali i ljubitelje sporta iz cele Srbije, te nije bilo građana koji mu nije uputio sve čestitke.

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading