STOLAR MILE
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Retko ko ne zna za ovog osvedočenog humanistu, a sada je za njegova dobra dela stigla i jedna nagrada. Iako on kaže da je najbolja nagrada koju može da zamisli da još neko dete ozdravi uz njegovu pomoć, ovog puta je dobio priznanje od Srba iz Amerike

Ovi filantropi iz Njujorka organizovali su gala večeru i proglasili Mileta za humanistu godine. Mile je i u tome našao način da pomogne deci, pa se zvanicama obratio putem video snimka, a novac preusmerio onima za koje uvek radi. 

-Želim da vam zahvalim na ukazanom poverenju, koje ću se truditi da ne pokvarim. Dok god me noge drže i ruke dok me služe, ja ću i dalje raditi! Žao mi je što nisam sa vama, ali kada dođete u Srbiju, dođite kod mene, vrata su vam uvek otvorena - poručio je Mile Njujorčanima. 

 

Mile je onda dodao i zašto se odrekao puta u Njujork, koji priželjkuju mnogi. 

STOLAR MILE

Foto: privatna arhiva

 

- Nisam otišao u Njujork na dodelu nagrade "Humanista godine", koju sam dobio, sa molbom da put i 10 dana boravka kojom su hteli da me počaste usmere nekom bolesnom detetu za lečenje. Nikakvu radost nemam da svoje oči naslađujem dok nečije se pune suzama! Ponosan sam što sam eto ja izabran, verovatno od mnogobrojnih. Zahvaljujem na podršci dijaspore! - rekao je on. 

BONUS VIDEO: 

 

@alo_portal VESELI SE SRPSKI RODE Srbija na korak od polufinala Dejvis kupa, čeka se Novak! 🇷🇸💪🏼 #alo #alonovine #alodnevnenovine #tenis #daviscup #novakdjokovic #fypシ #fypシ゚viral #foryou #serbia ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading