penzioneri
Foto: Promo/foto promo

- Svesni smo koliko su naši najstariji pogođeni poskupljenjem struje, i odlučili smo se za akciju u kojoj ćemo im pomoći da uštede. Verujemo da solari više nisu tolika nepoznanica građanima Srbije, međutim, tokom našeg rada, utvrdili smo da i dalje postoje određene nejasnoće, tako da ćemo sve penzionere koje se odluče za ugradnju, voditi kroz čitav proces. Radimo po principu “ključ u ruke”, odnosno, preuzimamo čitav posao – od nabavke najkvalitetnijih solarnih panela i prateće opreme, do instalacije i puštanje elekrane u rad, kao i vođenje kroz celokupni proces potpisivanja prozjumer ugovora - izjavio je Filip Simčeski, direktor firme Pirke Solar

Solarni paneli pokazali su svoju efikasnost tokom cele godine. Isplativost investicije zavisi od veličine solarne elektrane, a dodatne olakšice za ugradnju možete dobiti brojnim subvencijama države i banaka. 

- Radimo sa najkvalitetnijim solarnim panelima dostupnim na globalnom tržištu snage 550+W, uključujući i optimizatore istog kvaliteta. Njihovo održavanje je vrlo jednostavno i ne zahteva dodatna finansijska ulaganja. Otporni su na grad i sneg, a njihova garancija  je 25 godina. Naš uigran tim je svakodnevno na terenu, što znači da će solari za kratko vreme biti postavljeni na vašem krovu, a vi ćete imati mogućnost nadzora putem web i mobilne aplikacije - dodao je Simčeski.  

Ova kompanija u svom portfoliju broji više od 3.100 ugrađenih panela, a na njihovom sajtu dovoljno je popuniti upitnik i sačekati stručnu procenu. Sve informacije o ovoj akciji možete dobiti pozivom na broj 069/010-99-99 ili slanjem mejla na sunce@pirkesolar.com. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading