Vauceri
Foto: Shutterstock/FOTO Shutterstock

Vaučeri će moći da se iskoriste od decembra ove godine do 1. marta 2024. u objektima kompanija Planeta Sport, Dexy Co Kids, Sport Vision, N Sport i Trendmaker.

Iznos na vaučeru može da se troši za kupovinu kompletnog asortimana, među kojima su i proizvodi koji su na trenutnim aktuelnim akcijam u navedenim maloprodajnim objektima na teritoriji grada Beograda, ali i za kupovinu preko on line sajtova.

Moguća je sukcesivna kupovina, kao i doplata ukoliko račun bude veći od iznosa na vaučeru.

Iz budžeta Grada Beograda za ove namene biće utrošeno 2,28 milijardi dinara.

Kako je precizirano u javnom pozivu koji je Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda, raspisao 12. oktobra ove godine, vaučere će dobiti sva deca koja pohađaju predškolske ustanove i učenici osnovnih i srednjih škola na teritoriji Grada Beograda, bez obzira na osnivača ustanove.

Pravo na poklon vaučer imaju i sva deca od 0 do 19 godina, koja nisu obuhvaćena vaspitno obrazovnim programom, a jedan od roditelja ili staratelja ima prebivalište ili stalno boravište na teritoriji Grada Beograda.

Pravo imaju i zaposleni u predškolskim ustanovama, osnovnim i srednjim školama na teritoriji Beograda, zaposleni i radno angažovani u Centru dečjih letovališta i oporavilišta Grada Beograda, kao i zaposleni i radno angažovani u "Bebi servisu Beograda".

BONUS VIDEO

@alo_portal PREDSEDNIK VUČIĆ NA SVEČANOM OTVARANJU PROKOPA ZA ALO! Verujem da ćemo sa komšijama iz Bugarske sve rešiti! #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #foryou #fyp #prokop #viral #aleksandarvucic ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading