crveno nebo
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Na svom Tviteru profilu, žena iz Srbije koja se na ovoj društvenoj mreži potpisuje kao "Zeka Peka" simbolično je objavila fotografiju svog novog sata na ruci, nakon čega je ispričala ne tako prijatne detalje iz prošle veze, pa objasnila kakve veze baš ta priča ima s njenim novim satom.

"Sad sebe kvotujem da vam bude jasno zašto se radujem jednom satu. Zato što se otresam dana kad me je k**ten izbacio iz kuće a onda ucenjivao da mu se vratim. Dakle turite si kafu.

Te 2020. krenula korona, znam kakvo je derište dokono i razmaženo i sad kad leži kod kuće ne zna šta će sa sobom. I osetim jednu subote loš osećaj. Počinje da mi lupa srce, nešto nije dobro. Osećam da mi lice gori. Pravim se da je sve OK i uzimam sat od njega kao pametni da vidim puls. Preko 100. Upijam njegov bes dok kaže kroz zluradi osmeh da je sve OK.

 

 

"Ajde d**ljo dođi"

Zove ga komšija ispod zgrade da izađe, krenem da ga poljubim kao i uvek i odguruje me. Silazi dole i šalje poruku 'ajde d**ljo dođi"... nastavlja sa porukama u tom tonu.

Naime, ja sam pre nekih 15 godina pod pseudonimom nešto piskarala na jednom našem sajtu i on je to video. Jer sam ga ja uputila na sam profil da je moj. Reč je o tome da sam imala s*ks na plaži. Šokantno znam, niko nikad. On čuva skrinšot i narednih pet godina kad krene bilo koji konflikt - paf, 'poslaću ovo tvojim roditeljima D**ljo'.

Da se vratim u 2020. Izlazim napolje, komšija vidi da nešto nije u redu, svi se pravimo ludi. Onda kod kuće kreće dr**nje u mozak, pa smo se onda 'pomirili' kao i uvek. Ujutru me ljubi, javljam na poslu da me boli stomak i ostajem kod kuće. Izlazi oko 8.30 i zove me posle par minuta i kaže: 'Ja ipak ne mogu. Spakuj stvari i nemoj da budeš tu kad se vratim'. Odlazim kod mame sa jednim koferom. Pravim plan za dalje. Zakazujem akupunkturu - terapiju za sutra. Posle terapije me pita kako sam. I nedostajem mu. I žao mu je. Jer on je sanjao da sam ga prevarila!

 

 

"Tada zauvek briše sliku"

Vratila sam mu se jer ima i dalje 'onu' sliku.

'Posle nedelju dve ja sam prestravljena i stalno plačem. Tada definitivno i zauvek briše tu fotografiju sa svih mesta. Jer je shvatio da će me izgubiti. Ja sam se odrekla svog auta da bismo kupili jedan koji želimo. Taj je bio na moje ime. Sledeći na njegovo.

Ja tada nemam auto i hoću da kupim sebi. Pita me 'zašto'? Zato što si me izbacio iz kuće! I tako ja uzmem "Punta" od mojih. Kanta za od tačke A do tačke B. Bez opreme. Jer ne dam ni ja više. Sedala sam u njega i uvek me je podsećao šta radi u mom životu - daje mi osećaj da eto imam nešto. Ali me uvek podseća na razlog zašto sam ga kupila.

Sad kad sam ga prodala sklonila sam pare za stan. Ma je**o me stan i neka idu pare te da ne mislim na njih. E tako ja sad posedujem ovaj sat. Pa sad čekam da spržim ostatak tih para. Je**o te Punto! Sada to pričam svima, a prva drugarica mi kaže da je on izgledao kao da šeni uvek oko mene i da je najdivniji", napisala je ona u nizu svojih Tvitova.

"Narcisi lome samopouzdanje"

Težinu koju je ova žena preživela u ovoj vezi mnogi su prekomentarisali, čestitajući joj na hrabrosti da konačno ode.

"Kada uđeš u to vrzino kolo, a misliš da kraja nema... Samo kada si slobodna. Uživaj u slobodi, sebi i lepom satu", "Ma podrška od mene ko kuća, dosta je bilo patnje i života sa psihopatom. Samo napred!", "Neka si se ti spasila maltretiranja, mir nema cenu. Uživaj u svom satu. Prelep je ali ono što znači tebi, neprocenjivo je. Moram ti reći i ovo, nemoj pristajati ni na prijateljstvo sa tom osobom. Naći će uvek načina da te povredi", "Naravoučenije: Narcisi lome samopouzdanje, da bi mogli da te kontrolišu", bili su samo neki od komentara ispod njenih objava na Tviteru.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading