automobil
Foto: Shutterstock/Shutterstock

Na putevima u višim predelima zapadne, istočne i jugoistočne Srbije može biti mestimično snega na kolovozu, zato podsećamo vozače na obaveznu upotrebu zimskih guma, navodi se u izveštaju AMSS.

Kako saznajemo od JP "Putevi Srbije", do početka decembra zbog radova na rehabilitaciji kolovoza na snazi će biti obustava saobraćaja u naselju Temerin. Za vreme izvođenja radiva, saobraćaj između Bačkog Gradišta i Temerina odvija se alternativnim putnim pravcem.

Do 23. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka na delu auto-puta između petlje Požarevac i petlje Velika Plana u oba smera. U zoni radova, za saobraćaj je zatvorena preticajna traka, dok se saobraćaj odvija voznom i zaustavnom trakom. Produženo je i izvođenje radiva na rehabilitaciji nadvožnjaka i u zoni petlje Mali Požarevac trajaće do 1. decembra u periodu od 8-16 časova. Saobraćaj se u oba smera odvija preticajnom saobraćajnom trakom, dok se na nadvožnjaku vozila propuštaju naizmenično.

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, nema zadržavanja na putničkim terminalima naših graničnih prelaza.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading