Njujork
Foto: Printscreen/EPA/Peter Foley

Mađutim, ne ispadne uvek onako kako se očekuje i mnogo zažale što su napustili rodnu zemlju.

Tako se jedna Nina požalila u Fejsbuk grupi posvećenoj životu u Americi, objavivši kako izgleda stan u kom živi i koji plaća čak 950 dolara.

Printscreen

Printscreen

 

- Kako se kreću stanarine u USA? Bez šporeta i zasebnog kupatila, najam ovog stana u Njujorku iznosi 950 dolara mesečno - napisala je.

Ubrzo su se rešali komentari, a mnogi članovi grupe su joj uzvratili da je to "sasvim normalno".

- Ovo je zatvorska ćelija nije stan!

- Ludilo! U kanadi ista priča, rentaju "furnace room" za 1.000 dolara mesečno na nekim lokacijama, i još stavljaju da neće belima iznajmiti, nego striktno Indusima.

- A ceo komšiluk u Srbiji kaže: "Jooj on/ona je u Americi, živi u Njuorku, blago njima - samo su neki od komentara ispod objave.

Na kraju je korisnik potpisan kao Peter poentirao komentarom: " Treba svi da se vratimo u otadžbinu iz belog sveta. Rasejali smo se u potrazi za nekim boljim životom da bi shvatili posle puno uzaludno potrošenih godina u tuđini da nema lepšeg i boljeg od svoje otadžbine."

BONUS VIDEO

 

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading