Iva Raičević
Foto: Printscreen/RTS/Alo!/Aleksandar Nalbantjan

Podsećamo, u večerašnjem izvlačenju trosoban stan na Novom Beogradu u okviru bloka 63 dobila je učesnica Iva Raičević sa kodom KM594652. Reč je o dobitnici iz Beograda koja je skenirala račun u vrednosti od 140 dinara.

Alo! je pozvao Ivu i razgovarao sa njom o nenadanoj sreći koja ju je zadesila.

Kako se osećate?

- Uzbuđena sam, još uvek ne mogu da verujem šta se desilo. Nisam svesna - otkriva Iva, inače majka dvoje dece.

Da li ste predosetili srećan dobitak?

- Postoji nadanje, bitno je čisto da se učestvuje. Nema tu govora o nekom predosećanju, mi se bavimo trgovinom, kroz naše ruke prođe veliki broj računa. Zašto bi nekome prepuštali šansu kada mi možemo da pokušamo? - iskrena je Iva.

Ona za Alo! otkriva da ovo izvlačenje čak nije ni pratila.

- Kada su me pozvali iz Poreske uprave, odsekla sam se! Pomislila sam da je ko zna šta, a onda su mi saopštili da sam dobila stan.

Šta planirate da uradite sa stanom?

- Zadržaćemo ga, naravno. Ne znam da li ćemo živeti u njemu, još uvek nismo odlučili.

Koliko ste računa do sada poslali?

- Ove nedelje ne mnogo, možda desetak. Sve zajedno, otkad je počeo novi ciklus mnogo računa, ni sama ne znam koliko - kaže Iva za Alo!

Napomenula je da ova nagradna igra može da pospeši ekonomiju države, da se smanji siva ekonomija, a i ljudi mogu da dobiju, baš kao i oni – stan.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" koja i jeste u agendi borbe protiv sive ekonomije, koja ima cilj da pospeši naviku uzimanja fiskalnih računa, kako su nadležni ove nedelje najavili, nastaviće se i naredne godine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading