Pašteta
Foto: Alo/Promo

Svi kažu „nekada se znalo šta je pašteta“ i od čega se pravila. Jeli smo je generacijama u svim uzrastima, pa zašto je deca ne bi i sada jela?

Danas u vreme kada svi sve strože pratimo šta je dobro, a šta nije, u hrani koju svakodnevno konzumiramo, a posebno onoj koju pripremamo za najmlađe, ima i više mogućnosti da nađemo baš ono što i nama i njima odgovara, i što oni vole. A pašteta se uvek voli, to je nezaobilazni doručak, užina za školu ili sendvič za večeru.

Carnex je uvek bio veliki inovator, pa je još pre nekoliko godina kreirao poseban program namenjen dečjoj ishrani, u skladu sa njihovim potrebama. Tako je nastala linija za decu Smazalice, bez aditiva, a to znači bez konzervansa, bez veštačkih boja i pojačivača ukusa.

Najmlađe su odmah osvojile Smazalice ćureće i pileće paštete, koje se prave od biranih delova čistog pilećeg i ćurećeg mesa. Carnex Smazalica Pileća pašteta je fino usitnjena čista piletina sa belančevinama, ukusna mešavina kvalitetnih prirodnih sastojaka, blagog ukusa prilagođenog deci. Smazalice Ćureća pašteta napravljena je od čistog ćurećeg mesa, idealno balansiranog ukusa koji deca obožavaju.

Carnex uvek strogo vodi računa o potrebama najmlađih, zato su i ove paštete, kao i svi Smazalice proizvodi, bez veštačkih boja, bez aditiva i pojačivača ukusa, od pažljivo odabranog mesa, i zato su odličan izbor doručak ili užinu za najmlađe.

Sa Smazalica paštetom dobili ste najveći izbor pašteta za decu, sve ukuse koji oni najviše vole. Ali, ako želite da napravite pravi specijalitet, dodajte im zelenu salatu, rukolu ili paradajz i pred vama je fantastičan obrok za vaše najmilije.

Mnogo je načina za uživanje u slasnim ukusima i teksturama Smazalice pileće i ćureće paštete, bilo da ih mažete na omiljeni hleb ili na slasne krekere. Otvorite vrata mašti i nastaće bezbroj mogućnosti, jer pašteta je generalno kraljica kulinarskih kombinacija. I ćureća i pileća pašteta savršeno će se uklopiti u priču sa sirom, povrćem, uz jaja, orašaste plodove, pečurke, masline, kisele krastavce.... Vaše dete će poželiti da proba sve šarene zalogaje, što je već korak ka osvajanju prave gastronomije dobrog ukusa.

Što god dodate pašteti, ona će se odlično sljubiti sa slanim, neutralnim ili slatkim ukusima i tada počinje pravo uživanje u hrani kojoj je teško odoleti. Naučite vaše najmlađe da prave svoje omiljene i originilne kombinacije i vaše ideje otvoriće im svet novih ukusa.

Kako znamo da su Smazalica ćureća i pileća pašteta omiljene najmlađima? Probajte da im ponudite samo jedno namazano parče, ne verujemo da će to biti dovoljno. Čim je namažete, oni ga već smažu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading