OVO SU NOVI DOBITNICI STANOVA U BEOGRADU Objavljeni rezultati igre "Uzmi račun i pobedi"
Foto: Printscreen/RTS

Danas su se dodeljivala dva stana u nagradnoj igri "Uzmi račun i pobedi", jedan dvosoban u naselju Zemunske kapije od 54 kvadrata i jedan trosoban stan u bloku 63 na Novom Beogradu od 72 kvadrata. Dvosoban stan je osvojila Branka Avramović iz Inđije, dok je trosoban dobila Biljana Jovanović iz Leskovca.

Broj učesnika u ovom kolu je 1.031.746, skenirano je ukupno 275.627.339 računa. Čestitamo dobitnicima i želimo svima puno sreće i u narednom, poslednjem kolu koje je na programu u subotu 11. novembra od 18 časova.

Pravila igre i izvlačenja

Pravo učešća imaju svi punoletni građani sa prebivalištem ili boravištem u Republici Srbiji. U igri mogu da učestvuju samo računi koji sadrže QR kod i izdati su na teritoriji Republike Srbije u skladu sa Zakonom o fiskalizaciji, bez obzira na datum izdavanja.

Za svaki uspešno skenirani ili ručno uneti račun, učesnici će dobijati svoj jedinstveni kod koji se sastoji od dva slova i šest brojeva (npr. AA000000). Do dobitnog koda će se dolaziti izvlačenjem kuglica iz bubnja Državne lutrije Srbije u studiju RTS-a, prenosi Mondo.

BONUS VIDEO

@alo_portal Da li se slažete? Da li Vi plaćate piće na prvom sastanku? 🙂 #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #foryoupage #viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading