Laser med
Foto: Privatna arhiva/Promo

 Najkarakterističnije tegobe koje signaliziraju potrebu za konsultacijom sa urologom su:

  •  Neodložni nagoni za mokrenjem.
  •  Otežan početak mokrenja i potreba za naprezanjem.
  •  Slab mlaz mokraće.
  •  Oticanje urina u kapima.
  • Osećaj nepotpuno ispražnjene bešike, čak i nakon mokrenja. ü Učestalo mokrenje, posebno noću.
  •  Bol i peckanje pri mokrenju.

Zaključak nakon pregleda obično bude adenom (benigna hiperplazija) prostate. Stanje je benigno i lako se može staviti pod kontrolu. Tu je Laser Med – vodeći centar za negu prostate.

Lečenje uvećane prostate određuje se na osnovu njene faze razvoja.

U početnoj fazi, preporučuje se medikamentozna terapija. U slučaju da ona ne dovede do ublažavanja tegoba prilikom mokrenja ili lakšeg oticanja urina te jačanja mlaza, preporučuje se operativno lečenje.

Laser med

Promo

 

Laserska hirurgija prostate Tulijumom od 200 vati je minimalno invazivna, bezbedna i pouzdana za muškarca. Tulijum ima super tanko i fino optičko vlakno koje do prostate dolazi kroz mokraćni kanal – bez rezova. Primenom ovog lasera tkivo prostate se zagreva i isparava izuzetnom preciznošću, pružajući sigurnost okolnim tkivima. Prosečno trajanje intervencije je oko sat vremena. Mokrenje je radikalno poboljšano – bez poteškoća, mlaz je ponovo jak, a bešika je u potpunosti ispražnjena.

U LASER MED-u Beograd PO CENI KONSULTACIJE radi se KOMPLETAN PREGLED PROSTATE, koji obuhvata: konsultaciju sa urologom, merenje obima prostate, merenje rezidualnog urina, tumor marker PSA. LASER MED - 4 filijale u Srbiji i Bugarskoj, prvoklasna tehnika i jedanaestogodišnje iskustvo u laserskoj hirurgiji prostate.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading