Mister D
Foto: Promo/Promo

Bilo da Vam fali neka namirnica, boca vina, poklon za rođendan na koji žurite, ili ste se prehladili pa su Vam potrebni vitamini i sveže voće, u samo par klikova, Mister D dostava će stići na Vašu adresu. Osim toga, apoteka Galen Pharm, sa preko 4500 najkvalitetnijih farmaceutskih proizvoda i brojnim akcijama i popustima, postala je partner kompanije Mister D, omogućavajući korisnicima pristup njihovom širokom asortimanu.

Direktor Mister D, Marko Stanković, ističe da je dodavanjem ovih prodavnica na listu partnera, kompanija ostala posvećena pružanju visokog kvaliteta usluga i proizvoda korisnicima. Cilj je da se korisnicima omogući da na jednom mestu i uz samo nekoliko klikova dobiju sve što im je potrebno. U planu je i svakodnevno unapređivanje usluga, kako bi ostali pouzdani partneri i prijatelji korisnicima.

Podsetimo, aplikacija Mister D uspešno posluje u čak 9 gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Subotici, Kruševcu, Leskovcu i Pančevu. Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora, kako biste iskoristili sve prednosti koje ovaj servis pruža

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading