"NAJSMEŠNIJI TRAMVAJ U ISTORIJI ČOVEČANSTVA" Nestorović zakukao posle udesa, u komentarima ga uništavaju! Da li je kriv?
Alo!/Ognjen Radošević

On nije povređen u nezgodi koja se dogodila na Autokomandi. Nakon nesreće on se oglasio na društvenoj mreži "X" i tamo napisao: 

- Imao sam saobraćajnu nesreću i dobro sam. Tramvaj je naleteo na mene na Autokomandi. Autokomanda nije dobro urađena za vozače.

Njegova objava inspirisala je mnoge da se čak i našale.

Nekima je bilo drago što je doktor dobro i nepovređeno, a neki su čak zbijali šale na račun nezgode koju je imao, a neki su čak doveli u pitanje i njegovo poznavanje pravila saobraćaja i umeće kao vozača. 

- Ja ne mogu da verujem da je doktor koji je preživeo bombardovanje udaren od strane najsmešnijeg tramvaja na svetu, koji samo na Fejsbuku postoji. 

- Najsmešniji tramvaj u istoriji čovečanstva. 

- Ma nisi ti kriv. Tramvaji uvek imaju prednost dok su na šinama osim ako nije prošao na crveno. A Autokomanda nema semafore. Tako da ne lupaj... 

- Puno razumevanja za vašu zlehudu sudbinu. Teško je uočiti i čuti tramvaj, a ko bi ga i očekivao ako se tu nalaze nekakve šine. 

- Nije drama doktore, mali šoping na otpadu i sve ok. 

- Ne može tramvaj da naleti na vas. On ima prednost - pisali su mu ljudi.

BONUS VIDEO

@alo_portal JERUSALIM - sveti grad! Jedan je od najstarijih gradova na svetu! Danas je Jerusalim grad tuge. Ali ostaje grad nade i sveti grad… #alo #alonovine #alodnevnenovine #fypシ #fyp #foryou #viral #jerusalim #jerusalem #izrael ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading