Vidovnjak otac Teofil
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

One u nevolji samo jedan klik na internetu deli od pomoći svemogućih magova, a jedan od njih je i samoprozvani otac Teofil koji na svojoj veb-stranici obećava ljudima čudo!

Teofil, koji se na internetu predstavlja kao deo Srpske pravoslavne crkve, ne samo da je moćan da skine crnu magiju i uroke već vraća voljenu osobu za manje od 24 sata, rešava sve finansijske probleme, a vaše bližnje štiti od svakog zla i poroka. Dovoljno je samo da, kada ste u problemu,  pozovete oca Teofila i magija može da počne, ako je verovati reklami na njegovom sajtu.

Vidovnjak otac Teofil

Foto: Printscreen

 

- Kćeri moja, već 30 godina pomažem ljudima i nema onog ko je jači od Boga i Isusa Hrista. Dodajte me na Vocap i pošaljite mi vašu fotografiju jer ću tek tako moći da vidim da li je bačeno prokletstvo na vas i koliko je jako i duboko. Morao bih odmah da počnem sa radom, pa da u manastir odnesem vašu fotografiju - rekao je na početku razgovora samoprozvani otac Teofil, koji je, kako je tekao razgovor, malo po malo otkrivao metod svog rada.

Vidovnjak otac Teofil

Foto: Printscreen

 

- Nemojte se plašiti, kćeri moja, fotografija mi treba samo da bih znao kome treba da pomognem. Odneo bih je u manastir i onda bih odmah počeo sa radom. Ako je prokletstvo veliko, moraćemo mnogo da se trudimo da ga skinemo, ali se ne brinite, kćeri moja. Postoji način da se prokletstvo pobedi  - priča uverljivo otac Teofil, koji ni do kraja našeg razgovora nije želeo da otkrije koliko naplaćuje svoje usluge.

- Kćeri moja, ni u jednom manastiru ne postoji cenovnik. Ne mogu da vam kažem da li će vas nešto koštati 100 dinara ili 100.000 dinara. Novac nam treba za figure koje ćemo postaviti u manastiru, koje će vam pomoći, a svi mi koji ovako pomažemo ljudima ništa ne naplaćujemo. Moje ruke su besplatne - bogougodno glagolji otac Teofil, koji je već u sledećem trenutku promenio ploču.

- Ne plašite se ako nemate novca, jer ono što mi budete dali treba samo da prenoći u manastiru, da dobije na jačini. Mi ćemo vam posle taj ojačan novac vratiti. Pohitajte kćeri, pošaljite mi fotografiju - sugestivan je Teofil, koji je, što bi se novinarskim žargonom reklo, odlučio i da nas za kraj počasti jednom ekskluzivom.

- Kada sve završimo, dobićete i fotografiju onog koji vam je bacio prokletstvo. A sada ću vam odati i jednu tajnu. U svim manastirima postoji ekran, ali ne obični, kakve imate na telefonu ili kompjuteru, već posebni, kameni ekran. Na njega stižu fotografije onih koji drugima žele zlo, a mi ih potom dobijamo i na naše telefone. Eto, rekao sam vam nešto što niko ne zna - ispričao nam je otac Teofil.

A pomoć, kako je već objasnio, nudi svima, potpuno besplatno, jedino što treba da se plati je ta, nazvaćemo je, manastirska taksa.

- Kćeri moja, radim u svim manastirima, ali sam trenutno u Hramu Svetog Save. Pošaljite mi fotografiju i ne bojte se, uradiću sve što mogu. I zapamtite, niko nije jači od Boga i Isusa Hrista - poručio je na kraju Teofil, koji je fotografije za svoj sajt pozajmio od izvesnog sveštenika Jakoba, čiji se lik ukazao na zvaničnoj internet stranici Grčke pravoslavne crkve iz San Franciska.

Vidovnjak otac Teofil

Foto: Printscreen

 

Ekipa Alo! obratila se predstavnicima pravoslavne crkve u San Francisku, ali još nismo dobili njihov odgovor.

BONUS VIDEO

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading