DAŠIĆ: Oni koji su Veliki školski čas skoro ugasili sada ga i skraćuju, naravno neistinama
Foto: Privatna arhiva/Foto: privatna arhiva

Njegovu izjavu prenosimo u celosti:

- Čitava ta ekipa je svojevremeno maltene ugasila manifestaciju, to svi Kragujevčani znaju. Zadnjih godina smo je podigli na najviši nivo, kao što je to bilo u vreme kada smo mi bili mladi. Opet je preko 10.000 ljudi u Šumaricama, kompletan državni vrh dolazi na Moleban i Veliki školski čas i posvećuje pažnju Kragujevcu i na pravi način odajemo poštu stradalim civilima i đacima.

Takve špekulacije i takve glasine su potpuno neispravne, Veliki školski čas tarajaće 45 minuta kao što će i početi u isto vreme.

Gnusno mi je da neko zarad političkih poena ili bilo čega drugog, želeći da omalovaži nas ili šta god zloupotrebljava jednu tragediju u Šumaricama na isti način kako su zloupotrebljavali tragediju u Ribnikaru i Mladenovcu, istakao je gradonačelnik Dašić.

Pozivam sugrađane da se 21. oktobra okupimo na Liturgiji u što većem broju, a potom i na Molebanu i Velikom školskom času u 11 sati, da pokažemo celom svetu, kao i svake godine do sada, da Kragujevac u oktobru tuguje - poručio je Nikola Dašić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading