OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Radovi na deonicama nekih putnih pravaca
ShutterStockStudio

Na auto-putu E-75, Vrčin - Mali Požarevac, na Begaljičkom brdu, ka Beogradu, biće izvođeni radovi na sanaciji kolovoza 16. oktobra, od 7.30 do 18 časova, a u zoni radova za saobraćaj će biti zatvorenakrajnja desna saobraćajna traka.

Na putu Novi Pazar - Ribariće (prolaz kroz naselje Mur), zbog asfalterskih radova na snazi će biti obustava saobraćaja 16. oktobra, od 8 do 10.30 i od 12 do 14.30 časova, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije. Alternativni putni pravac je Novi Pazar - Pazarište - Tutin - Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom.

Na auto-putu E-75, petlja Kovilj - petlja Beška, u smeru Novi Sad - Beograd, pre mosta Beška, završeni su radovi na sanaciji kolovoza i saobraćaj se odvija normalno.

Na putu Crvena Reka - Bela Palanka u toku su radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija do 20. oktobra, od 8 do 17 časova, uz naizmenično prpuštanje vozila. Na putu Golubinci - Stara Pazova (centar) od 14. oktobra od 6 sati do 1. novembra obustavljen je saobraćaj zbog izvođenja radova u zoni nadvožnjaka u Staroj Pazovi, a u sklopu radova na modernizaciji železničke pruge Beograd - Novi Sad - Subotica. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja su deonice Golubinci - Putinci, Putinci - Inđija i Inđija - Stara Pazova

BONUS VIDE

@dosije.192 Selimira Tripkovića je ubila njegova supruga da bi se dokopala njegovog stana 🫢 Dušanka je bila ubeđena da će uspeti da obmane inspektore. Dobrovoljno je pristala na ispitivanje na poligrafu, ali je pala na ključnim pitanjima. #dosije192 #dusanka #fypシ #zlocin #beograd ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading