Četvrti let iz Tel-Aviva stigao u Beograd
Foto: Alo/Alo!/Masanori Jošida

Ovo je četvrti let iz Tel Aviva za Beograd od izbijanja sukoba u Izraelu.

Avion sa našim državljanima sleteo je u Beogradu u 21.25 sati. Putnici su posle dvadesetak minuta izašli do terminala gde su ih čekali članovi porodica i prijatelji.

- Zahvaljujući našoj državi i predsedniku, koji su stalu uz naše ljude, čak su i pomogli ljudima iz drugih država da se vrate. Hvala Bogu živimo u državi koja je mirna i stabilna - rekli su za Alo.

 

 

- Najteže nam je bilo u trenutku kada smo izlazili iz Jerusalima, i kada su Palestinci počeli da zatvaraju puteve - rekla je jedna od putnica koja je stigla u Beograd.

"Bog je bio na našoj strani"

Sa našim državljanima u Beograd je stigao i sveštenih iz jagodinske eparhije:

 

@alo_portal BOG JE BIO NA NAŠOJ STRANI! Hodočasnik o situaciji u Izraelu #alo #alodnevnenovine #izrael #telaviv #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

 

Srđan Ratković, vođa grupe hodočasnika koji su večeras stigli u Beograd rekao je da nije bilo straha među putnicima.

 

@alo_portal SRĐAN RATKOVIĆ VOĐA PUTA: Nismo se uplašili, hodočasnici su psihički jaki ljudi #alo #alodnevnenovine #izrael #telaviv #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

Brat Srđana Ratkovića, koji ga je večeras dočekao na aerodromu "Nikola Tesla", rekao je da su sve vreme dobijali informacije od prijatelja u Izraelu.

@alo_portal “Mnogo sam se zabrinuo, moj brat uopšte nije bio svestan koliko je situacija bila opasna” #alo #alodnevnenovine #izrael #telaviv #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

Na aerodromu "Nikola Tesla", uoči dolaska aviona vladalo je nestrpljenje. Zabrinuta lica bila su okrenuta ka informativnoj tabli, na kojoj je pisalo da let iz Tel Aviva sleće u 21.20 sati.

 

 

- Ja čekam sestru. Ja čekam mamu i tatu - rekle su za naš portal naše građanke koje smo zatekli na terminalu.

- Bili smo u kontaktu. Malo ranije su se izvukli iz hotela - rekle su.

 

@alo_portal ĆERKA I UNUKE SU BILE ZATVORENE U STANU (OD KOJIH JE JEDNA BEBA OD 3 MESCA ) Sreća pa su makar imali zalihe hrane #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #izrael #telaviv ♬ original sound - Alo_portal

 

Podsetimo, palestinska grupa Hamas izvela je stravičan napad na Izrael 7. oktobra, od kada se širom zemlje vode teške borbe.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading