hapšenje
Foto: Alo/Shutterstock

Naime, 6. juna 2019. godine D.D. (33) saslušan je nakon što su inspektori otkrili nešto neverovatno - da je danima maskiran u utvaru uhodio svoju nekadašnju partnerku (46) i njenog novog partnera (60). On ih je takođe plašio dok su bili intimni.

Policija je D. D. (33) iz okoline Zaječara uhapsila je zbog sumnje da je prerušen u vampira danima plašio svoju bivšu partnerku (46) i njenog novog partnera (60) dok su imali seksualne odnose.

Ovaj neverovatan slučaj tada je šokirao zaječarsku policiju, a lov na "vampira" trajao je čitavih 10 dana.

Htela da se ubije

- Žena je uletela u PU Zaječar i uspaničenim glasom povikala: "Brzo, moram da razgovaram sa glavnim, ne mogu više da izdržim!" Kada su videli u kakvom je stanju žena, policajci su se zabrinuli i pomislili da joj se desilo nešto strašno, da je možda silovana ili zlostavljana, pa su je odmah sproveli kod inspektora - rekao je tada naš izvor i dodaje da je inspektor ostao zabezeknut kada je čuo njenu priču.

- Ako vi ne uhapsite vampira, ja ću da se ubijem! - počela je ova žena i kroz plač nastavila:

- Dugo sam udovica. Imam prijatelja i neko vreme smo u vezi. Ma izem ti ja tu vezu! Moj muškarac dođe kod mene, sedimo, pričamo, večeramo... Onda počnemo da se malo milujemo i sve bude u redu, ali baš kad treba da krene "ono", eto ti ga vampir! Lupa na prozor, kezi se, a ona dva zuba što bodu vrat velika kao prst! Vija onaj plašt i riče ko pobesneli konj. Moj muškarac i ja premremo od straha. Normalno, posle toga nema seksa, ko bi se seksao.

Prekinuo ih u odnosu 15 puta

Žena je ispričao da se ista stvar dešavala i kod nje kući, ali i u kući njenog partnera.

- Više od 15 puta smo videli vampira. Sve bude lepo dok ne krenemo u akciju. Došla sam da ga prijavim, da ga odmah uhapsite ili mu probijte kolac... Ne mogu više ovo da izdržim - ispričala je ova žena, a njenu priču potvrdio je i njen muškarac.

Našli masku

Prema rečima izvora, policajci su shvatili da je ovaj par jako uplašen zbog čitave situacije i rešili su tada da ispitaju šta se zaista događa.

- Policajci su sastavili zapisnik i krenuli u potragu za vampirom. Desetak dana su radili na pronalaženju utvare i, naravno, odmah su znali da ih neko iz sela namerno sabotira tokom seksa, te da nije reč ni o kakvom vampiru - rekao je izvor Kurira.

U razgovoru sa meštanima policajci su došli do informacije da je ona ranije bila u vezi sa komšijom D.D.

- Sa njim je obavljen razgovor i pretresena mu je kuća. Tamo su nađeni rekviziti za maskiranje - vampirski zubi, plašt i šminka. Pritisnut dokazima, komšija D.D. je priznao da je namerno plašio bivšu - rekao je izvor.

Uhapšeni "vampir" je nakon razgovora sa policijom pušten i prošao je samo sa opomenom.

BONUS VIDEO

Stefan Kuzmanovic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading