Street food festival
Foto: Promo/Promo

Festival ce predstaviti više od 20 učesnika beogradske street food scene koji će za sve posetioce pripremati najrazličitije specijalitete iz 10 različitih svetskih kuhinja.

Na festivalu ce moci da se probaju autenticni americki burgeri, specijaliteti kineske, japanske, korejske, jamajkanske ali i ugandanske kuhinje kao i u zanimljivom street food specijalitetu - cor dog-u. Na festivalu će posetioci moći da potraže i čuvene beogradske knedle, domaće kobasice, angus ćevapciće, vege burgere kao i popularni specijalitet nastao fuzijiom meksičke i japanske kuhinje - sushirito i još mnogo toga. U posebnoj zoni italijanske kuhinje moći će da se probaju zanimljive kombinacije home made pasti sa svežim začinima i posebno osmišljenim sosevima.

Street food festivalu se ovaj put pridružuje i Wine Fest u okviru kojeg će se predstaviti četrdeset različitih vinarija iz cele Srbije. Ovaj festival će biti upotpunjen i pratećim muzičkim programom pa će tako na centralnoj festivalskoj bini publika biti u prilici da uživa u zvucima kvarteta Milan Petrović, sastava Illusory kao i u DJ nastupima.

Street food festival

Promo

 

Street Food festival uz podršku kompanije Ball Packaging Europe i projekta "Svaka limenka se računa", i ovaj put želi da skrene pažnju javnosti na značaj zaštite životne sredine i reciklaže, kao i na mogućnost beskonačnog recikliranja aluminijuma. Zato ce na više različitih punktova biti postavljanje kutije za odlaganje iskorišćene aluminijumske ambalaže, promoteri sa rančevima u koje je takođe moguće odložiti iskorišćenu limenku biće na licu mesta, a pixelata na kojoj će raditi lokalni umetnici je tu da na kreativan način podseti posetioce na važnost reciklaže u cilju očuvanja planete Zemlje.

U saradnji sa predstavnicima Z10 tima - našeg najuspešnijeg domaćeg e-sport tima, realizovaće se još jedna drustvenoodgovorna akcija. Na festivalu će se još jednom naći posebno osmišljen Z10 burger, koji se može pronaći u Bullger Bar-u tokom sva tri festivalska dana, a deo sredstava prikupljenih prodajom ovog burgera biće prosleđen u humanitarne svrhe.

Ulaz na festival je besplatan, a za posetioce su obezbeđena sedeća mesta. Radno vreme festivala je od 13 do 23 h

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading