nagrada
Foto: Promo/Turistički cvet

Turistička organizacija Srbije sa ponosom objavljuje da je otvoren ovogodišnji konkurs za nagradu „Turistički cvet 2022“

Reč je o nagradi koja se tradicionalno dodeljuje za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i za doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima u Srbiji. Nagrada je ustanovljena 21. juna 1982. godine i te godine je prvi put i dodeljena. Sledeće godine je ustanovljen kao trajna nagrada.

nagrada konkurs

Promo

 

 

Od samog formiranja kategorije su se menjale i prilagođavale trenutnoj situaciji u turističkoj privredi Srbije. U formi u kojoj je i danas se dodeljuje od 1995. godine, svake godine u kontinuitetu.

Veliki trud koji se ulaže u turizam Srbije od strane svih zaposlenih u turističkoj privredi i prepoznavanje posvećenosti i predanosti u radu na inovacijama, lokalitetima, ugostiteljstvu zaslužuju da budu i nagrađeni. S toga, ovom prilikom, pozivamo sve da se prijave na konkurs za najprestižniju nagradu u oblasti turizma u Srbiji – „TURISTIČKI CVET 2023“.

Кandidati će moći da se prijave od 25. septebra do 14. oktobra 2023. sve do ponoći, nakon čega će se pristupiti glasanju od strane publike, a zatim i stručnog žirija.

Sami kandidati ne moraju lično da se prijave. To mogu da učine i drugi umesto njih.

Svake godine odziv je izuzetno visok, odnostno uvek bude veliki broj prijavljenih kandidata.

Dobitnici prošle godine su bili:

- Turisticka organizacija grada Loznice u kategoriji Turisticka organizacija;

- Beogradski maraton u kategoriji Turisticka Manifestacija;

- Turisticka agencija Taraturs, Bajina Basta u kategoriji Turisticka agencija;

- Muzejsko-turisticki kompleks Sarganska osmica, Mokra gora u kategoriji "Pravni subjekt za doprinos unapređivanju turističke ponude i promocije turizma"

- Influenser/bloger Boris Radosevic u kategoriji Lutajuci putnik.

Sve prijave se dostavljaju putem onlajn platforme www.turistickicvet.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading