krvava tuča tinejdžerki
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen

Školska godina samo što nije počela i dok je celokupna javnost i dalje pod utiskom nezapamćene tragedije u OŠ „Vladislav Ribnikar“, novi jezivi slučaj vršnjačkog nasilja dogodio se u Zemunu.

Na snimku koji je zgrozio kompletnu javnost a koji je snimljen na ulici, zabeležena je krvnička tuča tinejdžerki. Dok devojčica u pink topu, za koju je nezvanično navedeno da ima 15 godina, šamara i udara u glavu vršnjakinju u beloj majici, iz pozadine su čuju ženski glasovi koji sve vreme navijaju za nasilnicu.

„Da ti majku j...“, čuje se nasilnica kako govori žrtvi, a potom i: „Dobro je, tako je...“, verovatno od ženske osobe koja je snimala tuču.

krvava tuča tinejdžerki

Foto: Shutterstock

 

U jednom trenutku žrtva je uspela da se podigne i uzvrati udarac, ali ju je nasilnica vrlo brzo opet oborila na tlo i ščepala je rukama za vrat. Stezala ju je iz sve snage, nesrećna devojčica je pokušavala da se oslobodi, ali neuspešno.

Tada se začulo izbezumljeno: „Ne davi je, ne davi je“, vikao je neko od prisutnih, posle čega je nasilnica konačno pustila žrtvu.

Osim krvničkog prebijanje maloletnice od njene vršnjakinje, javnost je iznova zaprepastio izostanak bilo kakve ljudskosti kod svedoka. Jer ne samo da im nije palo napamet da razdvoje aktere krvničke tuče ili da pozovu policiju već su snimak nasilja podelili na društvenim mrežama.

Video sa opisom: „Upozoravamo da je snimak uznemirujući“ izazvao je revolt mnogih korisnika Instagrama i Fejsbuka, ređali su se komentari u kojima su mnogi tražili da se objavi fotografija nasilnice, ali i žrtve kako bi roditelji videli šta im rade deca i stideli se kako su ih vaspitali. 

Slučaj je prijavljen Odeljenju za maloletnike Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Izgubiće glave zbog trke za lajkovima

„Instagram, Tiktok i Fejsbuk su krivi. Sve ovo nasilje se dešava 90 odsto zbog takmičenja ko će biti popularniji i dobiti više lajkova na društvenim mrežama. Zabranite deci mobilne telefone u školama. Kontrolišite kako se deca ponašaju na internetu dok ne bude kasno, dok s Instagrama ne pređu na sajt za odrasle Onlyfans.“

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading