autobus
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Unutar grupe "Grčka info", Stefan iz Srbije postavio je naizgled obično pitanje da li sme da koristi elektronske cigarete u autobusu i kakva su iskustva onih koji su putovali sa većim brojem ljudi u jednom takvom prostoru. Međutim, ovim pitanjem, stvorila su se dva tabora u komentarima.

"Zdravo poštovani članovi, pošto uskoro putujemo želim da znam da li sme da se puši elektronska cigareta/vape u autobusu kakva su iskustva?", napisao je Stefan.

Pitanje je odmah naišlo na komentare onih koji pušenje u autobusu ne odobravaju.

"Da li je realno da ne možete izdržati bez cigare kakve god, nego ćete usmrdeti ceo bus tom grozotom?" napisala je jedna gospođa.

Za njom, javila se druga, te dodala:

"Saputnici vas se sigurno 'rado' sećaju", glasio je njen komentar.

Iako su mnogi tvrdili da je pušenje kako običnih tako i elektronskih cigareta zabranjeno, bilo je pušača koji su tvrdili da su bez problema pušili ceo put.

"Postoje pauze za to"

Ipak, većina se složila da je najbolje to raditi na pauzama, koje autobus svakako pravi.

"Apsolutno nema smisla da pušite u autobusu. Imate dovoljno pauza! A to da se neko hvali da je ceo put maltretirao ostale putnike samo govori o njemu", "Ja pušim Neo i uvek to radim na pauzama. Bilo kakav miris/smrad u autobusu nije OK za ostale ljude... Ne zaboravite da u busu može biti i trudnica", bili su još neki komentari ispod Stefanove objave.

Na šaljiv način jedan član grupe napisao je da kao alternativu cigaretama, Stefan može pojesti nešto drugo, što je, kako kaže u autobusu dozvoljeno.

"Sedi i izrokaj dve glavice belog luka, to je dozvoljeno" napisao je muškarac iz Srbije čiji je komentar mnoge nasmejao.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading