Milena Popović
Foto: Printscreen

- Tek sam se danas osvestila, juče je to bio šok... Bila sam ponovo do stana. Ne mogu ništa da promenim, kako je tako je. Istraga je u toku, danas sam bila u policiji, dala izjavu i završila sve formalnosti. Sada samo čekamo da se istraga završi kako bismo videli šta se zaista dogodilo - rekla je ona juče za  pink.rs, i dodala da je uništen sav nameštaj, kao i njena i sinovljeva garderoba.

Dodala je da joj je to ipak manje važno, navodeći da joj je žalije zbog uspomena koje je godinama u tom stanu stvarala i imala.

- Jedna soba je potpuno izgorela. Ja sam zbog opasnosti od nevremena hermetički zatvorila sve prozore, tu nije bilo vazduha i to je polako tinjalo i samo od sebe se ugasilo... Krenulo je iz spavaće sobe, a da je bilo vazduha, izgoreo bi čitav sprat! Vatra se ugušila sama od sebe - rekla je ona.

Milena Popović se dotakla i komšija, koji joj nisu javili šta se dešavalo u zgradi:

- Pričala sam s njima, rekli su da se osećala neka paljevina, ali su mislili da nekom gori ručak. Tu nije bilo plamena da bi se to videlo. Niko ništa nije video dok juče nisam došla - navela je ona.

Govoreći o sinu i haosu koji je zatekao, Popovićeva je rekla da je on sve teže podneo nego ona, ali da je, svestan šta se dešava i iako izuzetno mali, dao sve od sebe da uteši majku.

Podsetimo, Mileni Popović izgoreo je stan na Banovom brdu. Požar je izbio u spavaćoj sobi i kasnije je nastavio da se širi po celom stanu. U trenutku požara u stanu nije bilo nikoga jer je ona s detetom bila u Novom Sadu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading