Smeće na plaži
Foto: Printscreen/Facebook/Printscreen

Beogradskim medijima javio se naš državljanin koji tvrdi da je njegovu ženu napao zakupac plaže.

- Supruga i ja smo doživeli ogromnu neprijatnost u Sutomoru u Crnoj Gori. Napadnuti smo oboje zajedno sa sestrinim petogodišnjim detetom i to od strane zakupca plaže, a sve zbog malog psa kojeg smo poveli na plažu - objašnjava naš čitalac i dodaje:

- Zakupac je moju suprugu vređao na nacionalnoj osnovi, rekao joj je j.... ti majku srpsku, pljunuo je u lice i vikao dok je držala dete. Za sve izrečeno imamo presudu prekršajnog suda gde je zakupac u skraćenom postupku osuđen na novčanu kaznu za vređanje na nacionalnoj osnovi, navodi Kurir.

Takođe, navodi i da je njegova supruga dobila prekršajnu prijavu.

- Moja supruga mu je navodno rekla j.... ti mamu. Za sve rečeno imamo i zapisnik iz policije. Letovanje nam je zbog ovog incidenta i vređanja preselo. Ne planiramo više da dođemo u Crnu Goru na odmor, ovo je strašno - zaključio je naš čitalac.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Dragan

14.08.2023 16:28

Šta će psi ba plažu sa ljudima..... postoje posebne plaže za životinje......uostalom zašto onda na tu plažu ja nebi mogao da dovedem mog kućnog ljubimca KRAVU......a onaj drugi zmiju iz terarijuma.....ima još ideja.....zašto bi pas mogo a KRAVA .....ne može. Dakle ne može ni jedna životinja na plažu namjenjeni za ljude.......i tačka. Na posebnu plažu ovi što ne čuvaju djecu iz doma nego pse.