STIŽE NOVI "PAKLENI ZMAJ" Evo kad će prave avgustovske vrućine
Alo

Danas će biti promenljivo oblačno, a maksimalna temperatura krataće se oko 25°C.

Vrlo sveže i vedro jutro očekuje se i u petak, ali tokom dana sunčano i toplije, ali bez bitnije promene temperature vazduha.

Maksimalna temperatura biće oko 25°C.

Za vikend sunčano i toplije, ali i dalje uz sveža jutra. Maksimalna temperatura biće od 26 do 28°C.

Tokom sledeće sedmice Beograd će zahvatiti toplotni talas, piše Telegraf

Prema trenutnim prognozama u Beogradu sledeće sedmice sunčano i veoma toplo. Već u ponedeljak maksimalna temperatura biće preko 30°C.

Još toplije biće u nastavku sedmice, uz tropske noći, jer se minimalna temperatura neće spuštati ispod 20°C i biće od 21 do 25°C, dok će maksimalna dnevna biti i preko 35°C, pa i do 37°C.

Prosečna maksimalna temperatura za sredinu avgusta u Beogradu je oko 30°C. Ove sedmice maksimalne temperature niže su za 5 do 7 stepeni od proseka, dok će sledeće sedmice biti više i za 5 do 7 stepeni.

Prema trenutnim prognozama stabilno vreme zadržalo bi se mimimum do 21-22. avgusta, a pogoršnja trenutno nema na vidiku.

Dobra vest je da se u Beogradu bar u narednih 15 dana ne očekuju oluje. Inače, u Beograd je u subotu pogodila superćelijska oluja, uz olujni vetar, veoma krupan grad i obilne pljuskove, a širom grada pričinjena je i materijalna šteta, naročito na vozilima zbog grada.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading