VELIKA ALO! ANKETA Pitali smo naše penzionere koje im je omiljeno mesto u Beogradu i zašto (VIDEO)
Foto: Shutterstock

Otkrila sam skoro kad sam bila kod prijateljice da je gore na Zvezdari kod Batutove božanstveno. Tu su široki trotoari za šetače, tu je i bazen Olimp i sportski centar. Nada Maričić (76)

 

Moje omiljeno mesto je Kosovska ulica, tu stanujem. Crkva Svetog Marka je blizu, na Terazije ne idem puno zato što je velika gužva, Tašmajdan je divan, a tu nam je blizu. Mirko Polić (72)

 

Ja sam u Beograd došao pre 50 godina, ceo ga volim, mada nije ono što je bio ili sam ja ostario? Omiljeno mesto: Topčider, Košutnjak , Ada... Nije više Knez kao nekada. Branisav Damjanović (69)

 

Moje omiljeno mesto je Karaburma, tamo živim a tu su mi Zvezdarska šuma i Dunav. Boban Nikolić (66)

 

Splavovi na Dunavu su mi omiljeni. Taj mir pored reke ne bih sebi nikada uskratio. Baš je lepo, imam svojih par mesta gde popijem kaficu, a onda nastavim šetnju... milina. Zoran Kuprešanin (69)

 

Ovaj deo ovde kod Politike i Knez Mihailova, tamo šetam do Kalemegdana svaki dan. Taj pravac od Ateljea do Kalemegdana, to mi je omiljeno i najupečatljivije. Sanda Perišić (75)

 

Knez Mihailova mi je omiljeno mesto i izlazak u centar grada, Kalemegdan. Sada je to proređeno po ovim vrućinama, ali često prošetam do Pobednika. Tako pobeđujem. Radomir Bajkić (70)

 

Terazije, najviše tu volim da prošetam. Tu je naravno i Kalemegdan, dugo nisam bila na Avali, ali je i tamo divno. Mirijevo mi se sviđa dosta, takođe. Jelena Kalaba (77)

 

Naselje Belvil, zato što je grad u gradu, možete da izvedete dete da se šeta između zgrada bez straha od automobila, tamo mi je unuka i zaista je sve lepo uređeno. Zoran Đorđević (70)

 

Omiljena mesta su mi parkovi i kafići, Tašmajdan , Pionirski park, ovde u centru ima isto dosta malih parkića, svuda gde ima hlada i zelenila, to mi je najvažnije zbog unučića. Jelena Marković (71)

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading