hrvatska
Foto: Alo/Alo/Privatna arhiva

Objava Aleksandra M. iz Bora, izazvala je veliku pažnju na Fejsbuku, gde je u okviru grupe "Grčka uživo" sa drugim korisnicima podelio svoje iskustvo sa jedne od plaža Tasosa. Naime, kako je napisao porodica iz Srbije je bahatim ponašanjem zauzela skoro pola plaže i to tako što je razapela tri šatora i postavila pet suncobrana.

- Svašta sam video za ovih godina po Grčkoj ali ovo danas je vrh vrhova. Na početku da odmah kažem da sam uvek branio ljude koji ponesu svoje stvari na plažu (deo koji je slobodan) piće, hranu sve ok ali ovo, piše Blic.

Srpska porodica (otac, majka i 2 sina tinejdžera) na plaži postavili ona 3 šatora (ili kako se već zovu), 4 ležaljke, 5 suncobrana i pola onog slobodnog dela zauzeli. Još se svađaju sa drugim ljudima koji stave uz njih. Ma to su Srbi ceo svet se oko nas vrti zato nas i mrze svi kao i Rumune.

Inace u pitanju je plaža na Tasosu a ljudi iz B.... - napisao je on.

U komentarima koji su nastupili, većina je osudila ovakvo ponašanje, ali bilo je i onih koji su napisali kako ne rade ovo samo naši turisti, te i da je ovakvo pisanje "samo još jedno etiketetiranje" naših turista.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading