Tamara Vučić i Jelena Đoković
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Srpska modna industrija cveta. Sve je više modnih dizajnera koji oduševljavaju kreativnošću koju iskazuju kroz najfinije materijale i forme.

Nedavno je mladi kreator Stefan Đokovic održao spektakularnu reviju visoke mode u okviru Pariske nedelje mode.

U prelepom ambijentu rezidencije ambasadora Srbije u Parizu, sa veličanstvenim pogledom na Ajfelov toranj, reviju su ispratili najznačajniji influenseri i urednici prestižnih modnih časopisa. U prvom redu, obučena u romantičnu haljinu sa potpisom ovog dizajnera, reviju je pratila i supruga predsednika Srbije, Tamara Vučić.

Tamara, vredi pomenuti, od početka javnog angažmana podržava i promoviše domaću modnu industriju noseći kreacije srpskih dizajnera.

Od Roksande Ilincic, Aleksandra Zabunovica, Mihana Momose, Biljane Tipsarevic, Igora Todorovica do brendova poput Love Marine i Maridruna. Ne bismo pogrešili ako kažemo da je gospođa Vučić sigurno među prvima, ako ne i prva ponosno počela da pokazuje srpske dizajnere i srpsku modu promoviše kroz svoje aktivnosti u svetu i kod nas.

Danas je srpska moda neretko viđena i kao deo estetike Jelene Đoković i drugih dama naše javne scene i to je pravi pokazatelj kako treba voleti i poštovati svoje, ali i kako prava odluka jedne dame može da posluži kao primer i putokaz.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Milana

25.07.2023 08:31

Imamo odlične domaće dizajnere Svetski, a naši.

Maja

25.07.2023 08:32

I druge poznate ličnosti treba da se ugledaju na Tamaru i Jelenu i promovišu domaću modnu industriju.

Vera

25.07.2023 08:45

Svaka cast Tamari i Jeleni koje promovisu pomacu proizvodnju