Gaga Antonijević i Goran Karadžić
Foto: Printscreen/Foto: Instagram printscreen/321srbija

Antonijević će doneti domaćoj ali i inostranoj publici novu, neispričanu priču i “Boj na Kosovu” koji se znatno razlikuje od ekranizacije iz 1989. godine:

– Radnja ovog “Boja na Kosovu” biće drugačija od filma koji je snimljen 1989. godine. Držao sam se zapisa između kralja Tvrtka i firentinske vlade, u kojima piše da se 12 srpskih vitezova zavetovalo da će ubiti turskog sultana, što su i učinili. Dakle, naša priča biće o njima. U filmu će, naravno, biti prikazan i čuveni boj na Kosovu, a pojaviće se i svima poznate ličnosti poput kneza Lazara, kneginje Milice, Miloša Obilića, Vuka Brankovića, Ivana Kosančića i Kosovke Devojke – rekao je reditelj.

Antonijević dane pred početak snimanja provodi u društvu prvog čoveka JP Stara planina i stranačkog saborca iz O.O. SNS Vračar, Gorana Karadžića, više puta dokazanog patriote, nekadašnjeg sportiste, odnosno košarkaškog reprezentativca.

Reditelj režira završnicu sjajne filmske priče koja će biti realizovana u srpsko-španskoj koprodukciji.

Antonijević je od Karadžiča dobio i poziv da uživa u savršenom letnjem odmoru, daleko od gradske vreve i nepodnošljive vrućine.

Hotelski kompleks krov Srbije SP Resort – hotel Stara planina, postao je omiljeno mesto za odmor Srba, ali i gostiju iz regiona i sveta, kako tokom zime, tako i za vreme letnje sezone koja na Staroj planini traje do kraja septembra.

Stara Planina Hotel i spa

Foto: Promo

 

Karadžić o gestu koji je oduševio Srbiju!

Kada je u javnost dospela priča o životu mlade glumice Biljane Čekić iz Kozarske Dubice, koja je oživela lik “Dare iz Jasenovca”, Goran Karadžić i njegov tim prvi su ponudili talentovanoj glumici i njenoj porodici da odmor provedu u SP Resortu, tačnije da budu gosti hotela koliko god žele, što je naišlo na salvu pohvala u regionu.

Karadžić navodi kako su retki glumački biseri poput mlade Biljane, i da takve talente srpskog naroda treba da gajimo i maksimalno i u svakom momentu podržimo:

-Biljana je veličanstvena mlada glumica i ne poznajem nikoga ko je ostao ravnodušan na njenu ulogu u filmu “Dara iz Jasenovca”. Takva deca su naše nacionalno blago i svi moramo da ih podržimo na putu ka uspehu, jer oni su ogledalo srpskog roda. Naravno da naša ponuda Biljani i njenoj porodici da budu naši gosti i da uživaju na krovu Srbije koliko god žele, još uvek važi i mi ih očekujemo na Staroj planini, kaže Karadžić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading