OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Radovi na deonicama nekih putnih pravaca
ShutterStockStudio

Svilajnac - Medveđa, radovi na rehabilitaciji do 1. decembra, uz naizmenično propuštanje vozila. Subotica centar, u Ulici Maksima Gorkog, obustava saobraćaja zbog izgradnje podvožnjaka brze pruge Novi Sad - Kelebija, do 31. decembra.

Alternativni putni pravci: - Za obilazak: Državnim putem II B reda broj 300, Subotica (centar) – Senčanski put – Aleksandrovi salaši, do uključenja na auto-put E-75, na petlji Subotica Istok, ka graničnom prelazu sa Mađarskom, do petlje Subotica Sever, gde se isključiti na državni put II A reda broj 100, ka Subotici; - Za vozila koja dolaze iz pravca Kelebije: Državnim putem I B reda broj 11, do uključenja na auto-put E-75, na petlji Subotica Jug, ka graničnom prelazu sa Mađarskom, do isključenja na petlji Subotica Sever na državni put II A reda broj 100, ka Subotici. U Venizelosovoj ulici u Novom Sadu, obustava saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji puta do 18. jula. Alternativni putni pravac: Put šajkaškog odreda, Ulica Bajči Žilinskog i Beogradski kej u Novom Sadu. Mali Iđoš-Feketić, radovi na rehabilitaciji državnog puta, do 10. avgusta do 16 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova: - na graničnom prelazu Gradina, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta, - na graničnom prelazu Preševo, na ulazu i izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta. - na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta, - na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, - na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 240 minuta, - na graničnom prelazu Šid, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading