VAŽNO ZA BUDUĆE BRUCOŠE Stižu preliminarni rezultati prijemnog ispita za fakultete BU
Foto: Alo/Foto: Alo!/Vladimir Marković

Upis na fakultete BU mora biti završen 14. jula do ponoći. 

Kako se navodi na sajtu BU, nakon završenog upisa, a najkasnije 15. jula fakulteti dostavljaju Univerzitetu izveštaj o upisanim studentima po studijskim programima i preostali broj slobodnih mesta.

Što se tiče drugog upisnog roka, prijavljivanje kandidata za polaganje prijemnog ispita obaviće se 31. avgusta i 1. septembra, dok su za polaganje prijemnog određeni 4. i 5. septembar.

Rok za objavljivanje preliminarnih rezultata je 6. septembar, a konačnih 11. septembar do 16.00 sati. 

Upis je najkasnije do 14. septembra, nakon objavljivanja konačne rang- liste Univerziteta, a najkasnije do 15. septembra fakulteti dostavljaju Univerzitetu broj upisanih studenata po studijskim programima.  

Kada je reč o novosadskom Univerzitetu rok za polaganje prijemnih ispita je 5. jul, a zavisno od datuma polaganja prijemnog konačne rang-liste upisa biće objavljivane i do 11. jula. 

Na fakultetima Univerziteta u Nišu prijemni ispiti organizovani su od 26. do 30. juna, a upis kandidata traje do 14. jula.

Fakulteti Univerziteta u Kragujevcu upis će obavljati takođe do 14. jula, a rok za polaganje prijemnih ispita ističe sutra. 

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading