TURISTA UMRO NA ODMORU Probao je da popije 21 koktel iz menija hotelskog bara pa umirao u strašnim mukama
Foto: Alo/Shutterstock

Timoti Sautern je umro u maju 2022. godine nakon što je prihvatio izazov da pije alkohol u baru pored hotelskog bazena.

Ovaj 53-godišnjak je bio na odmoru sa sestrom, decom i drugom rodbinom kada se dogodila tragedija. Timoti Sautern, iz Ličfilda u Stafordširu, popio je 12 koktela kada je otišao u svoju sobu.

„Bio je na leđima i gušio se. Stavio sam ga u položaj za oporavak, povraćao je, tražio sam pomoć, vikao njegovo ime...", priča rođak.

Kada je medicinska sestra stigla, očekivali su da će se oni pobrinuti za pacijenta i odvesti u bolnicu, ali to se nije desilo.

„Primetio sam da je počeo da se hladi. Proverio sam mu puls i nisam mogao da ga nađem. Pogledao sam mu u lice i mislio sam da je preminuo. Vikao sam: nemoj samo da sediš i gledaš u njega, započni oživljavanje“, priča rođak.

 

 

Prema njegovim rečima, urađena je samo kompresija grudi.

"Možda da je znala šta radi, možda bi on još uvek bio ovde. Usluga i tretman koje je imao bili su loši", tvrdi rođak.

Istraga je utvrdila da je Timoti već pio rakiju i pivo ujutru kada je sreo dve Kanađanke koje su pokušavale da završe 21 koktel izazov pre ponoći kako bi proslavile jedan od svojih rođendana.

Patolog iz Kingstona na Jamajci naveo je uzrok smrti kao „akutni gastroenteritis zbog konzumiranja alkohola“.

Nakon njegove smrti, porodica je prikupila skoro 10.000 funti na GoFundMe-u kako bi ga vratila u Veliku Britaniju, nakon što su saznali da osiguranje tokom odnora, za koje su mislili da ima preko svoje banke, zapravo ne pokriva troškove.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading