OPREZ! RADOVI NA PUTEVIMA! Ovo su najnovije izmene u saobraćaju
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Za saobraćaj je zatvoren krak koji povezuje auto-put E-75 i državni put I A reda broj 4, iz smera Pirota ka Vranju. Alternativni pravac: petlja Aleksinački Rudnici i državni put II A reda broj 158.

Na auto-putu E-75, od petlje Batajnica do petlje Beograd, ka Novom Sadu, do 14. juna se obavljaju radovi na rehabilitaciji.

U smeru ka Novom Sadu, saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom istog i suprotnog smera. U smeru ka Beogradu, saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom tog smera, saopštilo je Javno preduzeće "Putevi Srbije".

Na obilaznica oko Beograda, od petlje Surčin do petlje Ostružnica, most preko Save, u smeru petlja Surčin - petlja Orlovača, do 10. juna tokom svetlog dela dana odvijaju se radovi na obeležavanju horizontalne saobraćajne signalizacije. Radovi će se izvoditi u dve faze.

U prvoj fazi, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna i deo vozne saobraćajne trake (obeležavanje isprekidane i leve ivične linije), a u drugoj će za saobraćaj biti zatvorena zaustavna i deo vozne saobraćajne trake (obeležavanje zaustavne saobraćajne trake). Na putu Sombor – Apatin, do 31. decembra je obustavljen saobraćaj zbog radova na rehabilitaciji puta.

Zatvoren je most na Velikom Bačkom kanalu. Alternativni pravac: Sombor – Lugovo – Prigrevica – Apatin. Na putu Vodna - Krepoljin, između Lipovice i Krupajskog vrela, do 4. jula, u periodu od 7 do 17 sati, traju radovi na rehabilitaciji, uz naizmenično propuštanje vozila.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading