Mister D
Foto: Promo/Promo

Mister D, domaći servis za dostavu hrane, sklopio je saradnju sa poznatim brendom Hot Dog & Pizza Factory. Svi korisnici iz udobnosti svog doma, moći će da dožive čari američke kuhinje i da uživaju u više od deset različitih ukusa hot dogova.

„Posvećeni smo tome da našim korisnicima pružimo najbolje iskustvo naručivanja hrane i siguran sam da će ukus originalne američke kuhinje biti na zadovoljstvo svih gurmana. Povodom početka ove saradnje za sve narudžbine iz Hod Dog & Pizza Factory naše korisnike očekuje popust do čak 50%”,  rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Hot Dog & Pizza Factory koji se nalazi u food courtu tržnog centra Galerija, iz svoje ponude izdvaja razne vrste hot dogova od onih sa klasičnim nadevom, do onih sa neobičnim dodacima kao što su vasabi majonez, senf višnja sos, gvakamole sos ili tortilja čips. 

Osim prepoznatljivih artikala, u ponudi možete pronaći i različite vrste pizza, a oni izbirljiviji mogu da naprave svoju kombinaciju omiljenih ukusa.

 

O Mister D

 

Mister D je jedini domaći servis za dostavu hrane, koji posluje u devet gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Leskovcu, Kruševcu, Pančevu, Subotici i Čačku. Ostvario je saradnju sa više od 1.500 restorana najraznovrsnijih nacionalnih i internacionalnih kuhinja.

 

Aplikacija Mister D vrlo je jednostavna i laka za upotrebu, i u samo par klikova hrana iz najboljih restorana je na vašoj adresi. Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju možete preuzeti sa App ili Play stora.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading