Nestali dečaci iz Apatina
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija

Potraga za dečacima Antonijom M. (11) i Patrikom B. (10), koji su u ponedeljak podlednji put viđeni nedaleko od obale Dunava u Apatinu, nastavljena je rano jutros.

Mališani su u ponedeljak oko 14 sati otišli biciklima i nisu se vratili, a njihovi roditelji  zvanično su prijavili nestanak policiji. U akciji traganja pored ronilaca Žandarmerije, uključili su se i brojni sugrađani koji pretražuju teren nedaleko od mesta gde su poslednji put viđeni.

Vlasnik otpada kod kojeg je radio otac nestalog Antonija kaže da je njihiova porodica divna, i da su pošteni ljudi.

- Antonijo ima mlađeg brata, porodica ne može da smogne snage da poveruje da im se ovo dešava. Njegov otac je radio kod mene u firmi, sakupljali smo plastiku, gvožđe, aluminijum... Nadamo se da ćemo uskoro poronaći živu i zdravu decu. Za sada nemamo nikakve informacije - kaže poslodavac Antonijevog oca. 

Učenica šestog razreda iz Požarevca u školu donela spisak imena "devojčica koje mrzi" - Alo.rs

On dodaje da se i Patrikova porodica takođe bavi sakupljanjem sirovina.

- On sa roditeljima pomagao je u skupljanju bakra, isto vredni i pošteni. Šta da kažem. Ima dve sestre i oni se nadaju da će što pre pronaći svoju decu žive i zdrave - zaključuje priču poslodavac.

Lokalni ronioci objasnili su da u ovom delu reke ima mnogo virova i da u blizini dubina ide i do 30 metara, i da im to predstavlja značajan problem u potrazi.

Neutešne majke nalaze se na obali reke, gde dozivaju svoju decu. Reagovala je i Hitna pomoć, jer se majci jednog od dečaka naglo slošilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading