PROLAZNICI NA ADI CIGANLIJI ODUŠEVLJENI UKUSOM BRESKVE IZ GRČKE
Foto: Promo/Promo

U okviru kampanje koju finansira Evropska unija, promocija „Ukusi Breskve  - putevi Zapadnog Balkana“ održava se na Adi Ciganliji, Kameni grad, ovog vikenda, 27. i 28. maja 2023.godine.

Tokom navedenih aktivnosti, potrošači će imati priliku da uzmu informativni materijal, kao što su brošure i uzorci iz kampanje koja finansira EU - Peach Flavors WB, da saznaju više o hranljivoj vrednosti evropskih konzerviranih breskvi, njihovom superiornom kvalitetu, evropskoj bezbednosti hrane, standardima proizvodnje vrhunskog kvaliteta i da uzmu besplatne uzorke kako bi uživali u evropskim proizvodima iz Helenske mreže industrije konzerviranog voća (DELKOF SA).

Kampanja koju finansira EU – „Peach Flavors WB“ ima za cilj da promoviše visokokvalitetne evropske konzervirane breskve, koje se proizvode po najboljim standardima bezbednosti hrane, i ostvari što veći broj potrošača, kako bi se povećala svest o proizvodima u b

Kampanja „Peach Flavors WB“ inicijativa je Helenske mreže industrije konzerviranog voća (DELKOF SA), koju finansira Evropska unija za promociju konzumiranja konzervirane breskve u balkanskim zemljama.

Za više informacija posetite našu web stranicu:

https://www.peachflavors.eu ili nas pronađite na Facebooku: https://www.facebook.com/peachflavors i na Instagramu: https://www.instagram.com/peachflavors

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading